Careander; dichtbij en daadkrachtig!

Trefpunt

Trefpunt is een werklocatie waar we onder begeleiding in groepen werken. De producten die wij maken, worden verkocht in de Net effe anders en overige winkels van Careander. De medewerkers werken zelfstandig waarbij de begeleider in de nabijheid is. We werken cliëntvolgend en sluiten aan bij de wensen en behoeften van de medewerker.

Werkboerderij Bakersfield

Boerderij Bakersfield is: lekker buiten zijn, kalfjes melk geven, hooi brok en water voeren, hout zagen en schuren en natuurlijk stallen schoonmaken. Het verzorgen van de dieren en veel ruimte om je heen; dat spreekt meer mensen aan! Naast de huidige werkzaamheden worden er een aantal activiteiten ontwikkelt zoals het aanleggen en onderhouden van de moestuin, houtbewerking en schoonmaakwerkzaamheden. Ook werken we aan producten die in Net effe anders verkocht kunnen worden.

DAC Shalom

Midden in een rustige wijk in ‘t Harde ligt Shalom, een activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij Shalom voer je op je eigen niveau en in je eigen tempo werkzaamheden uit. Er is altijd een begeleider aanwezig om je op weg te helpen en te ondersteunen als dat nodig is. Je werkt bij hout, textiel en/of kaarsen waar je leuke persoonlijke producten maakt voor onze winkel Net effe anders in Elburg

Net effe Anders is onderdeel van Careander. Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van wonen, werken, ambulante ondersteuning en vrije tijd. Dit doen we vanuit de protestants christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Wij bieden ondersteuning dichtbij de cliënten, in hun eigen maatschappelijke omgeving.

Samen spreken we af welke ondersteuning het beste bij de cliënt past en hoe we dit gaan invullen. Careander is te vinden op diverse plaatsen op de Veluwe.

Meer informatie over Careander is te vinden op www.careander.nl.